søndag den 2. oktober 2011

Bailey mousse

Denne opskrift fandt jeg hos Himmelske kager, den er super lækker og utrolig nem at lave.

Baileys mousse
4 blade husblas
50 g hvid chokolade
1 dl Baileys
4 pasteurierede æggeblommer
2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 g mørk chokolade

Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter. Smelt husblassen i mikroovnen i det vand der følger med. 

Smelt den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad.

Rør Baileys i den smeltede husblas og bland det hele i den hvide chokolade.

Pisk æggeblommerne cremede med sukker. Rør æggeblandingen sammen med chokolade/bailey blandingen.
Pisk fløden til skum og vend det i. Hak eller riv den mørke chokolade og vend det i.
Sæt moussen på køl og kom den i kagen når den har den rette konsistens.


Hvis du har hakket det mørke chokolade, så vend evt af og til i moussen så det ikke falder til bunds. Jeg havde revet chokoladen og behøvede ikke røre i den.

Den smager så godt :0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar